Menu

Burgers ’n plates

 

Alle burgers en plates worden geserveerd met friet en saus.

Marylandburger

Burger van garnaal en rivierkreeft met Old Bay seasoning en tartaarsaus.

________
€ 14,75

Autumn veggieburger

Burger van zoete aardappel met gefrituurde ui, gegrilde witlof en munster.

________

€ 14,75

Turkey (club) burger

Kalkoen met bacon, tomaat op maisbrood en maisrelish.

________

€ 14,75

Smokey burger

Beef van de grill met rookkaas en chutney van pompoen.

________

€ 14,75

Pork sandwich

Pita gevuld met pulled porc met barbeque saus en witte kool salade.

 

________

€ 14,75

Clam chowder

Stoofpotje van vis en zeevruchten met crostini’s en rouille.

________

€ 14,75

Bites

 

Speciaal dieet of allergie? Laat het ons weten.

Turks brood met 3 soorten smeersels

Turks brood met pistachepesto, crème van aceto balsamico en kruidenboter.

________

€ 5,75

Nacho’s uit de oven

met cheddar en sour cream dip.

________

€ 5,75

Groentenchips

pastinaak, knolselderij en koolraap met avocado dip.

________

€ 5,75

Bitterballen

Bitterballen van rundvlees, linzen en hertenstoof.

________

€ 5,75 ( 6 stuks )
€ 7,50 ( 8 stuks )
€ 11.00 ( 12 stuks )

Groentesticks

________

€ 7,95 met truffelamayonaise, yoghurt-chili dip en aioli.

Borrelplank

per 2 personen te bestellen.
3 soorten Franse biologische worstjes, gemarineerde trostomaatjes, bruschetta met geitenkaasdip, oude Hollandse kaas, notenmix en gevulde mini paprika.

________

€ 8,95 (per persoon)

Frietje Parmezaan

Frietje Parmezaan met truffelmayonaise

________

€ 4,00

Koude gerechten

 

Alle koude gerechten worden geserveerd in voorgerecht porties.

Carpaccio van rode biet

met walnoot, blauwe kaas en aceto balsamico.

________

€ 8,95

Geroosterde bloemkool

met roodlof, bleekselderij, gemarineerde sjalot en ansjovisdressing.

________

€ 8,95

Marbré van eend

met knolselderij, cornichons en crème van peterselie.

________

€ 9,95

Rilette van wild zwijn

met gepofte aubergine en koolrabi en dressing van rode bietensap.

________

€ 8,95

Sashimi van wijting

gerookte wijting op sushirijst met salade van wakamé en kletskop van sesam.

________

€ 8,95

Zeeuwse creuses

op klassieke wijze met een twist.

________

€ 2.25 per stuk

Warme gerechten

 

Alle warme gerechten worden geserveerd in voorgerecht porties.

Pompoensoep

met crème fraîche en dragon olie.

________

€ 6,75

Hertenrugfilet

met pastinaak, compote van kweepeer en jus van veenbessen.

________

€ 11,50

Kalfswang

met topinamboer, geschaafde amandel en truffeljus.

________

€ 8,95

Stoofpotje van witte boon

in boerenkoolblad met kruidenolie en gepofte rode biet.

________

€ 8,95

Brandade van kabeljauw

met gepofte tomaat, gegrilde little gem en citroenjus.

________

€ 9,95

Linguine de la mer

met zeevruchten, courgette en jus van langoustine.

________

€ 9,95

Nagerechten

Clafoutis

met vanille, bramencompote en yoghurtijs.

________

€ 8,75

Millefeuille

met witte chocolade en gepocheerde peer.

________

€ 8,75

Mandarijn

diverse bereidingen van mandarijn met ijs van tiramisu.

________

€ 7,75

Smooth Jeszebels

hazelnootijs met schuim van bloedsinaasappel en saus van banaan.

________

€ 7,25

Kaasplank

Een wisselend assortiment uit landen wereldwijd.

________

€ 11,75