Menu

Burgers ’n plates

 

Alle burgers en plates worden geserveerd met friet en saus.

Zalmburger

Burger van zalm met gegrilde venkel en crème van dille.

________
€ 14,75

Veggieburger

Burger van mais met gepofte paprika en dragonmayonaise.

________

€ 14,75

Lamsburger

Burger van lam met pecorino, spinazie en gepekelde rode ui.

________

€ 14,75

Beefburger

Burger van de grill met BBQ saus en komkommersalade.

________

€ 14,75

Spareribs 

met ketjap-marinade en koolsla.

 

________

€ 14,75

Pannetje mosselen

Bouchot mosselen met kruidenboter en kropsla.

________

€ 14,75

Bites

 

Speciaal dieet of allergie? Laat het ons weten.

Turks brood

Turks brood met tapenade van tomaat, aïoli en kruidenboter.

________

€ 5,75

Nacho’s

Nacho’s uit de oven met cheddar en guacamole.

________

€ 5,75

Aardappelchips

truffelaardappel, bataat en wafelaardappel met sour cream dip.

________

€ 5,75

Bitterballen

Bitterballen van rundvlees, blauwaderkaas en lamsvlees.

________

€ 5,50 ( 6 stuks )
€ 7,25 ( 8 stuks )
€ 9,95 ( 12 stuks )

Groentesticks

________

€ 7,95 met truffelamayonaise, gepofte paprikacrème en balsamicocrème.

Borrelplank

per 2 personen te bestellen.
3 soorten Franse biologische worstjes, gemarineerde Spaanse olijven, bruschetta met dip, oude Hollandse kaas, notenmix en bitterballen.

________

€ 8,95 (per persoon)

Frietje Parmezaan

Frietje Parmezaan met truffelmayonaise

________

€ 4,00

Koude gerechten

 

Alle koude gerechten worden geserveerd in voorgerecht porties.

Carpaccio van rode biet

met appel, rode ui, geitenkaas en dukkah.

________

€ 8,95

Salade Jeszebels

kropsla met mango, avocado, tomaten, groene kruidenolie en krokant van Parmezaan.

________

€ 8,95

Gerookte ribeye

koud geserveerd met smeuïge aardappelsalade en witlof.

________

€ 9,95

Meloen met ham

tartaar van gegrilde meloen met crème van wortel en Serranoham.

________

€ 8,95

Ceviche van rode poon

met saffraanolie, olijf-citroenmayonaise en compote van gekarameliseerde sjalot.

________

€ 8,95

Haring

met artisjok, radijs, koriander en crème van piccalilly.

________

€ 8,95

Warme gerechten

 

Alle warme gerechten worden geserveerd in voorgerecht porties.

Bloemkoolsoep

met vadouvanolie, zeekraal en amandel.

________

€ 6,75

Groentegratin

met pesto van pistache en basilicum.

________

€ 8,75

Flanksteak

van rund, met Japanse groenten en hoisinsaus.

________

€ 9,75

Kalfsentrecote

met gepofte knolselderij, Hollandse bonen en jus van dragon.

________

€ 11,25

Snoekbaars

met spinazie, ras el hanout en mimosa.

________

€ 9,95

Coquilles

met saffraan risotto, bospeen en saus van schaaldieren.

________

€ 11,25

Nagerechten

Aardbei

bereidingen van aardbei met basilicum en yoghurtijs.

________

€ 8,75

Eclair

met kersen, pure chocolademousse en sorbet van kers.

________

€ 7,75

Gepocheerde perzik

met crème suisse en krokante korstdeeg.

________

€ 8,25

Smooth Jeszebels

hazelnootijs met schuim van framboos en saus van zwarte bes.

________

€ 7,25

Kaasplank

Een wisselend assortiment uit landen wereldwijd.

________

€ 11,50