Menu

Burgers ’n plates

 

Alle burgers en plates worden geserveerd met frites en saus.

Zalmburger

Burger van zalm met dille, komkommer en mierikswortelcrème.

________
€ 14,75

Vegaburger

Burger van kidneybonen met kerrie mayonaise en rucola.

________

€ 14,75

Lamsburger

Burger van lam met pecorino, spinazie en gepekelde rode ui.

________

€ 14,75

Dutchburger

Burger van beef met oude kaas, mosterdmayonaise en augurk.

________

€ 14,75

Spareribs 

met ketjap-marinade en koolsla.

 

________

€ 14,75

Pita

met kipgyros, knoflookkruidenmayonaise en gegrilde groenten.

________

€ 14,75

Bites

 

Speciaal dieet of allergie? Laat het ons weten.

Turks brood

Turks brood met pesto, geroosterde paprika crème en kruidenboter.

________

€ 5,75

Nacho’s

Nacho’s uit de oven met cheddar en guacamole.

________

€ 5,75

Huisgemaakte groentenchips

Groentechips van truffelaardappel, bataat, gele biet, sour cream dip.

________

€ 5,75

Bitterballen

Bitterballen van rundvlees, bloemkool en geitenkaas.

________

€ 5,50 ( 6 stuks )
€ 7,25 ( 8 stuks )
€ 9,95 ( 12 stuks )

Zeeuwse oesters

Naturel

________

€ 7,95 ( 3 stuks )

Borrelplank

per 2 personen te bestellen.
3 soorten Franse biologische hammetjes en/of worstjes, gemarineerde Spaanse olijven, bruschetta met dip, oude Hollandse kaas, notenmix en bitterballen.

________

€ 8,25 (per persoon)

Frietje Parmezaan

Frietje Parmezaan met truffelmayonaise

________

€ 4,00

Koude gerechten

 

Alle koude gerechten worden geserveerd in voorgerecht porties.

Carpaccio van vleestomaat

met burrata, basilicumolie en olijvencrunch.

________

€ 8,95

Terrine van konijnenbout

met dragon, kumquat en kardemon.

________

€ 8,95

Tartaar van kalfsvlees

met knoflookolie, schuim van parmezaan, komijn en sablé.

________

€ 9,95

Salade Nicoise 2.0

met gemarineerde tonijn, vanille tomaatjes, snijboon en vinaigrette van ansjovis.

________

€ 9,95

Paling in ’t groen

met bleekselderij en grannysmith appel.

________

€ 8,95

Carpaccio Classico

met pesto, Rotterdamse oude kaas en pijnboompitten

________

€ 9,95

Warme gerechten

 

Alle warme gerechten worden geserveerd in voorgerecht porties.

Witlofsoep

met hazelnoten, peer en blauwaderkaas.

________

€ 6,95

Ravioli van ricotta en roodlof

met basilicum-tomaatsaus.

________

€ 8,95

Lamskoteletten

met gepofte aubergine, harissa, doperwten en lamsjus.

________

€ 11,25

Ribeye gegrild

met voorjaarsgroenten en rodewijn salie saus.

________

€ 9,95

Tempuragarnalen

met mango, roze peper en kreeftensaus.

________

€ 9,95

Roodbaars

met citroen, rozemarijn, krieltjes en beurre noisette.

________

€ 8,75

Nagerechten

Citroencake

met vanille hangop en dropijs.

________

€ 8,25

Witte chocolade panna cotta

met sinaasappel compôte en abrikozensorbet.

________

€ 8,75

Variaties van suikermeloen

met mousse van bitterkoekjes.

________

€ 8,75

Smooth Jeszebels

chocolade-ijs, schuim van passievrucht, saus van aalbes.

________

€ 7,25

Kaasplank

Een wisselend assortiment uit landen wereldwijd.

________

€ 11,50