Vanaf 28 april op ons terras ‘Dinchen’ (klik hier)

Vanaf 28 april op ons terras ‘Dinchen’ (klik hier)

Dinchen; het woord is nog niet officieel opgenomen in ons Nederlandse woordenboek, maar als het aan ons ligt komt daar snel verandering in. Dinch is een samentrekking van de woorden diner en lunch, en dat is ook de betekenis er van; het is de maaltijd die je nuttigt tussen lunch en diner.

ONZE DINCHKAART vanaf 12 uur
*Salade met gepofte rode biet, walnoot, oude geitenkaas, zoetzure komkommer, veldsla. 12.75
*Salade met gegrilde zeebaars, pancetta, gemarineerde trostomaatjes, kerrie dressing. 13.75
*Salade met coppa di Parmaham, witte asperges, gebakken paddenstoelen, balsamico dressing.  12.75
*Paprika-venkel soep met chili olie.   7.75
*Thaise rode curry soep met kokos en doperwten.  7.75
*Broodje carpaccio met pesto, oude Rotterdammer kaas, rucola, kapperappel en truffelmayo. 8.75
*Broodje gerookte zalm met geroosterde prei, rode ui en dille mayo.  8.75
*Broodje geitenkaas met mosterd mayo, avocado en veldsla. 8.75
*Flammkuchen klassiek: spek – ui – Emmentaler – crème fraîche.  8.75
*Flammkuchen vega: zongedroogde tomaat – asperges – cherry tomaat – rode ui. 8.75
*Flammkuchen vis: venkel – zeekraal – gerookte zalm.  8.75

Tevens zijn al onze bites & burger & plates de hele dag door te bestellen.
(kijk onder kopje MENU)