Blog

  • Glaasje bubbels als aperitief *** Klassieke steak tartaar van MRY rund met aardappelkaantjes en schuim van kappertjes *** ‘Cappuccino’ van paddenstoelen bouillon m

  • Lijkt het je leuk om onder professionele begeleiding je kerstmenu te koken?! Wij hebben op zaterdag 7 dec. en zat. 14 dec. onder begeleiding van chef Wouter een kerstkookworks

  • Wij hebben vakantie sluiting van 22 december 2019 tot en met 6 januari 2020. 7 januari zijn wij weer geopend vanaf 15.00 uur.

  • Onze High Wine is een échte aanrader! Voor slechts 24.50 p.p. serveren wij 5 verschillende Jeszebels gerechtjes met 5 bijpassende wijnen. Je kunt van te voren aangeven; vis, v

  • Wisten jullie al dat wij ook een aparte lunchkaart hebben?! Heerlijke belegde broodjes, salades, huisgemaakte soepen, Jeszebels tosti en meer. Op zaterdag van 13 uur tot 17 uu

  • Heerlijke nieuwe gerechten passend bij het seizoen. Kom genieten van de herfst! Nieuwe menukaart en wijnspijs combinaties Kai en haar bedieningsteam bij Jeszebels schenken er

  • Op zaterdagmiddag tussen 13 en 17 uur kun je heerlijk komen genieten van onze High Wine; 5 Jeszebels amuse gerechtjes met bijpassende wijn, zorgvuldig uitgekozen door chef Wou