Nieuwe chef-kok bij Jeszebels

Nieuwe chef-kok bij Jeszebels

“Met seizoensgebonden producten kun je de beste kwaliteit bereiken en ben je ook nog eens verantwoord bezig”, steekt Wouter meteen maar van wal. Gasten kunnen bij Jeszebels in de Waterstraat gaan genieten van de ervaring die hij de afgelopen vijf jaar opdeed bij sterrenrestaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos.

Eenvoudig en herkenbaar
“De trend in de horeca gaat steeds meer naar het pure. Dat is ook waar ik me zelf het meest in kan vinden: eenvoudige, herkenbare en natuurlijk lekkere gerechten.” En dan gestoken in het Jeszebels-jasje.

Gastvrouw Kai
Bites, fingerfood, burgers, voorgerechtporties; dat zijn de steekwoorden waarmee Jeszebels de afgelopen acht jaar zijn plek heeft veroverd in de Bommelse horeca. Al die tijd is Kai van Kooy als gastvrouw het vertrouwde gezicht, en dat blijft zo.

Interieur
“Met de komst van Wouter introduceren we niet alleen een nieuwe menukaart, maar hebben we ook het interieur gerestyled”, vertelt Kai enthousiast. Met velours op de stoelen en warme tinten is Jeszebels klaar voor de herfst. Ronde tafels in het voorste deel geven een ruimtelijk effect.

Meet the new chef
De hele maand oktober kunnen vaste en nieuwe gasten dit alles komen ervaren met het Meet the chef-menu: vijf gangen voor 30,00 euro én een glaasje bubbels, aangeboden door Wouter. “Ik houd van direct contact met de mensen voor wie ik kook. Die passie had ik als klein jongetje al en die heb ik nog steeds.”

Artikel uit Het Kontakt